Vendégkönyv

Üzenet:
Kedves Ancsa!
Annál többet ez a levél sem tud mondani, mint hogy a masszázs után nem nagyon tudtam megszólalni. Az igazi koncerteken is épp így van ez: a legjobb előadások után nem csattan fel rögtön a taps, hanem a közönség végtelennek tűnő másodpercekig csak ül némán, mert még nem tört meg a varázs. Ezekben a másodpercekben szembesülünk valamivel, ami mérhetetlenül nagyobb és jobb nálunk. A görögök ezt hívták katarzisnak. Vagy úgy is mondhatnám, egy pillanatra meglátjuk az igazi helyünket, ahová tartozunk: a végtelen tisztaságot és békét. Az ilyen pillanatokért érdemes élni. Azért az fantasztikus, hogy Te ilyen pillanatokat tudsz adni az embereknek.
Nem gondoltam, hogy egyetlen masszázs valóban beavatás lehet, amelyben egy új világ perspektívája nyílik ki. Nem gondoltam, hogy pár óra alatt ilyen közel lehet kerülni egy korábban ismeretlen emberhez. Nem tudtam, hogy szexuális vágy és birtoklási vágy nélkül létezhet az intimitásnak olyan foka, amilyet megéltem Veled. Nem tudtam, hogy az érintéssel ennyire át lehet adni a szeretetet. Arról is több lett a sejtésem, hogy Jézus hogyan tudott egyetlen érintésével betegeket gyógyítani.
Olyan gyöngédet érintetted az arcomat, masszíroztad a szemhéjamat, mint még soha senki, és el sem tudtam képzelni, hogy ennyire gyöngéden lehet egy másik emberhez nyúlni. A vége felé meg egyszer úgy vettél a karjaidba, mint csak az édesanyám.
Az is végtelenül jól esett, hogy a masszázs után benn maradtál a szobában, és vártad az „ébredésem”.
A nap többi részében mindvégig úgy éreztem, hogy meleg szeretetburok vesz körül, amely minden rossztól megvéd.
Nagy ajándék az élettől, hogy Tőled kaptam életemben először Lomi Lomi masszázst. Bárcsak Te és a hozzád hasonlók végigsimogatnák az egész világot. Azt hiszem, ha a terroristákat valaha így végigsimogatták volna, nem lőnék halomra az embereket, és nem robbantanák fel magukat.
Köszönöm a ma délutánt.
Szeretettel:
M. O.


Elküldve: December 3, 2015
Bejegyzés törlése Válaszolás IP cím megtekintése


Üzenet:
Jo erzes Sokszor olyan, mintha nem is ott lennek, ahol.. Pl. ulok a gepem elott a munkahelyen es mashogyan erzekelem a dolgokat..
Azert neha elsodornak gondolatok, vagy felkavarnak infok, tortenesek, de olyankor probalom visszaidezni, hogy milyen jo volt ott a masszazs alatt, a nyugalom, biztonsag erzes, h nem kell felni semmitol.

Azt erzem, h kaptam vmit mult penteken..vmi megmagyarazhatatlant.. es nem tortenhet velem semmi rossz, csak jo es szep!


Elküldve: Május 2, 2013
Bejegyzés törlése Válaszolás IP cím megtekintése
Üzenet:
Drága Ancsa és mi,akik ezt a csodás tanfolyamot átéltük!
Köszönöm nektek;a figyelmet,tiszteletet és a szeretetet,a sok gyengéd érintést amiben részem volt!És a sok nevetést!!!:))
A lelkemben egyre csak nőtt az a jóérzés,napról napra...
Drága Ancsa!gondolataid tisztasága,fénye életre keltett bennem egy magasabb tudatot(ha szabad ilyen nagyképűnek lenni...),és szárnyalok az új érzéseimtől!!!Úgy érzem,mintha levetettem volna egy nehéz télikabátot és megjött a tavasz,a napfény...csomó öröm lépett be az életembe,egyszerűen csak más szemüvegen keresztül nézem,hogy mi zajlik körülöttem!Az emberek kedvesek velem,és én is vidám vagyok mindig...Jobb a kapcsolódásom "idegenekhez"is!szóval kimondom...Boldog vagyok!Mi akik ott voltunk,megtanulultunk elfogadni valami magasabbrendű tiszta érzést egymás iránt,aminek már nem volt köze a nemekhez!
Azt hiszem minden masszázs-technika megtanulható,csak gyakorlás kérdése...De amit Te átadtál nekünk...amit magunkról megtudtunk;az a legfontosabb!Csodálatos ezzel a plusszal tanulni a Lomi lomi Nui-t!Nemcsak a test,de a lélek örömét átélni a masszázs alatt,akár kapom akár adom...
Egy ősi tudást kaptam ajándékba,aminek szellemisége a "nyugati"társadalom nagy részének még idegen...Itt a változás ideje és remélem azt a tudást,amit kaptunk;mi is képesek leszünk igaz valójában átadni!
Köszönöm Ancsaszív!:)Aloha!


Elküldve: November 30, 2012
Bejegyzés törlése Válaszolás IP cím megtekintéseÜzenet:
Dear Ancsa Zsofia,

some days ago you and a collegue (I dont know her name) gave me in
Berlin a 4-handed Lomi Lomi Nui. I know some kinds of massage and I give
by myself ayurvedic and tantric massages, but I did not know this one.
In advance I was afraid of it, but from the first minute I could trust you - I felt, that you are a lovely
woman with a brave heart - and I had no resistance at all. We delt with a specific topic of mine - and it was really a healing, for me a wonder!
Next day some old and the new emotions had a struggle, but then the new ones were on top - up to today.
The massage was smooth and soft and also intense and healing; you really touched my soul! - Thank you so much for this deep experience.
It is only a pity, that you are so far away (I would like to get it again and again and also to learn it); if you come to Berlin again, let
me know please.
With best regards


Elküldve: Október 29, 2011
Bejegyzés törlése Válaszolás IP cím megtekintése
Üzenet:
Liebe Ancsa,

nach wie vor gibt es meinerseits nur beste Erinnerungen an alle Art Ihrer Massagebandbreiten,von Inka bis zum Synchrons :)...Bald kommen wir für Synchron wieder...Natürlich auch für Alleine...

LG,

Imre


Elküldve: Szeptember 12, 2011
Bejegyzés törlése Válaszolás IP cím megtekintése
Üzenet:
Nagyon szuper volt a ma-uri szinkron pármasszázs! Köszönjük Ancsa, Dóri ! :) Rita&Balázs

Elküldve: Február 14, 2011
Bejegyzés törlése Válaszolás IP cím megtekintése
Üzenet:
Amit alkotsz, azt tanulni nem lehet, talán csak az alapokat. Kezed alatt nem csak új értékek születnek, hanem újraéleszted azt, amit már semmisnek hittünk. A csodás érzések mellett a gyógyíthatatlan betegségem lokalizáltad. Ha nem lennél, lehet, hogy már nem is léteznék. Köszönöm!

Elküldve: October 14, 2009
Bejegyzés törlése Válaszolás IP cím megtekintése
Üzenet:
Szia AA!

Nagyon köszönöm a Lomi-Lomi-t. :-)

Nehéz leírni, hogy milyen volt. Csak jelzőket tudok egymás mellé rakni. Értsd szó szerint, mert nem tudok sorrendet felállítani.
tehát: gyönyörű, csodálatos, szép, intenzív mégis nagyon gyengéd, leírhatatlan, olyan, mintha osszeolvadtunk volna egy testté. Borzongató (pozitív értelemben) volt az a pulzáló áramlás ami körbevett a masszázs folyamán. Körülvett egy nagyon intenzív és megnyugtató szeretetburok, amelyből nem szívesen akar az ember kibújni ( bár meg kellett tennem, mert véget ért a masszázs) :-)

Hálás vagyok, annak, aki ezt a tudást átadta Neked.
Mégegyszer köszönöm ezt a csodát, az időben és térben határtalan szárnyalást!!!

Árpi


Elküldve: August 24, 2009
Bejegyzés törlése Válaszolás IP cím megtekintéseÜzenet:
Megérintesz

Jó szóval vársz, teával kínálsz;
Felém fordulsz, és rám fókuszálsz.

Elhalkul a ketyegés, lassul a kit-kat;
A rohanás megszűnik, tágul a pillanat.

Érintésed tengerként ölel át, nyugtat;
Gyógyító figyelmed, lágyan simogat.

Szépség, harmónia, lágy zeneszó,
Szemem ragyog, ajkam mosolygó.

Mondanék valamit, de mozdulni sem merek;
Egy biztos, legközelebb is itt leszek!


Elküldve: July 7, 2009
Bejegyzés törlése Válaszolás IP cím megtekintése
Üzenet:
Kedves Ancsa!
Köszi ezt a teljességet, amit adsz, köszi, hogy kreatívan használod masszázs stílusaidat, és köszi, hogy odafigyelsz az emberekre, akik számodra nem csak emberek, hanem egyéniségek. Azt szeretem benned nagyon, hogy ismered boldogságaink forrását. Öröm veled együtt dolgozni magamon
Miklos


Elküldve: June 25, 2009
Bejegyzés törlése Válaszolás IP cím megtekintése
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts